Kauppa

Kuvitettu lasten satukirja, Suden lahja

29,00 

Kuvitettu lasten satukirja, joka kertoo sairastuneen karhunpennun hoitamisesta ja parantumisesta ja siitä kuinka lapsen sairastuminen koskettaa koko perhettä ja kuinka kaikesta selvitään.

Tuotetunnus (SKU): ISBN 9789529378166 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Suden lahja – mistä moinen kirjan nimi?

Psykologi, tietokirjailija Marjatta Lehtovirta sanoi Suden lahjan julkistamistilaisuudessa, että on olemassa afrikkalainen sanonta, että aarre löytyy demonin siiven alta. Kun lapsi sairastuu, on tilanne perheessä vaikea, kaoottinen ja pelottava. Mutta elämässä on kuitenkin niin, että se ei ole koskaan vain yhdenlaista. Sairastuneenkin lapsen perheessä eletään monenlaisia päiviä. Niihin mahtuu huolta ja kauhua, mutta myös odottamattomia kohtaamisia, onnen hetkiä, yhdessäoloa ja rakkautta. Ne ilon hetket ovat ovat suden lahjoja.
Suden lahja on vakavasta aiheestaan huolimatta valoisa kirja. Sen avulla aikuiset voivat tukea sairasta lasta ja hänen sisaruksiaan. Sadun parantaja, Susi, on aluksi hieman pelottava, mutta se tietää parhaat hoidot, joiden avulla karhunpentu paranee. Kirjan avulla aikuinen voi auttaa lasta kehittämään luottamusta hoitoihin ja hoitajiin.
Suden lahja- kirja sopii myös terveille lapsille. Kirjassa saadaan voimaa luonnosta; me kaikki voimme nauttia luonnon parantavista voimista. Taideterapeutti, nukketeatteritaiteilija Anna- Liisa Tarvaisen kuvat ovat lempeät ja hoitajat. Tällaisia kuvia lapset tarvitsevat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuvitettu lasten satukirja, Suden lahja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *