Kauppa

Druidiset sirut, Santiago de Compostela kutsuu

29,00 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

”Pyhiinvaellus on tapa hahmottaa hahmotonta.”
Camino de Santiago, Pyhän Jaakobin tie on Euroopan suosituin pyhiinvaellusreitti. Ensimmäinen sen poluista avautui jo toistatuhatta vuotta sitten, ja nykypäivänä sen Luoteis-Espanjassa sijaitsevaan kohteeseen Santiago de Compostelaan vaeltaa eri reittejä myöten vuosittain liki kolmesataatuhatta kulkijaa.
Kulkijat ovat kotoisin maailman eri puolilta, ja he ovat liikkeellä monenlaisin motiivein. Se mikä on yhdelle iloinen patikointireissu on toiselle vahva henkinen kokemus. Monelle reitin varren asukkaalle pyhiinvaellus on lisäksi elinkeino.
Tamperelainen psykologi, Marjatta Lehtovirta, astui Tielle ensimmäistä kertaa vuonna 2000. Kokemus teki häneen suuren vaikutuksen, ja se sai hänet palaamaan askelten virtaan ja perehtymään syvällisesti Tiehen ja sen historiaan.
Näin sai alkunsa teos Druidiset sirut Santiago de Compostela kutsuu
Vaikka teoksen lähtökohtana ovat kirjoittajan omat kokemukset, se laajenee monipuoliseksi yleisesitykseksi caminoista ja niiden kulkijoista. Vahva historiallinen perspektiivi ei estä kirjoittajaa uskaltautumasta myös subjektiivisille ja henkisille alueille.
Kirja ilmestyy maaliskuussa 2018 Kunsti Kustannuksen kustantamana. www.kunsti.fi Teos on kovakantinen, kuvitettu ja värillinen, ja siinä on 192 sivua.
Teoksen ovh on 29 euroa + toimituskulut.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Druidiset sirut, Santiago de Compostela kutsuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *